logo

Sminkmodellem, Ancsi is férjhez ment idén :)

Nagy öröm ért, amikor kedvenc sminkmodellem felkért, hogy készítsem el immáron élesben menyasszonyi sminkjét. Természetesen én is igent mondtam neki. 🙂 Ancsit ezer éve ismerem már, szinte a kezdetektől végig kíséri munkásságom. Sokszor kértük fel modellünknek különböző bemutatók, versenyek, fotózások alkalmából. Nagyon hálás arca és haja van, bűbájos teremtmény és minden alkalommal nagyon lelkesen segítette munkáinkat.
Esküvőjére kérésére szolidabb sminket készítettem, gyönyörű szemeit hangsúlyozva. A barna különböző árnyalatait, egy kis fehér-aranyat és természetesen a virágcsokor és a dekorációt visszaadó barackszínnel bolondítottam meg pici fekete tussal és pillákkal kiemelt szemeit. Szájára natúr rózsaszínt használtam, enyhe barack beütéssel.
Ancsi varázslatos menyasszony lett. Menyasszonyi frizuráját Molnár Ildikó (Újhullám Fodrászat, Érd) készítette, gyönyörű ruháját Kozma Szilvia (kozmaszilvia.hu). Nagyon hálás vagyok az eddigi közös munkáinkért és a bizalmáért, hogy a Nagy Napon is engem választott.

   

Comments are closed.