logo

Amikor én vagyok a modell

Ebben a szép nyári időben, amikor laza 35 fok van és fotózásra készülődünk, át tudom érezni menyasszonyaimat, akik szép ruhába öltözve, frizurában, talpig sminkben esküvői fotózáson vesznek részt. Mondjuk a vőlegényeknek sincs könnyű dolguk öltönybe öltözve…
Ebben a tikkasztó hőségben vakító napsütésben gondoltuk ki, hogy milyen jó kis képek születhetnének rólam a természetben. Ugyan sikerült az elemekkel megküzdenem, ennek ellenére nagyon jó képek születtek, de azért nem volt könnyű dolgom. Eddigi vendégeim visszajelzéseiből tudtam, hogy a sminkem a hőség ellenére meg sem fog moccanni, de a szemem a napsütéstől állandóan könnyezett, szinte már potyogtak a könnyeim. Szerencsére ezt is túlélte a sminkem. 🙂 Sokáig nyitva tartani viszont nem tudtam a szemem, ez jelentősen megnehezítette a fotózást. Nincs könnyű dolguk a fotós kollégáknak, ha pár kép jól sikerül ilyenkor, az már áldásos.
Viszont gyönyörű helyszíneken jártunk, ahol kiélhettük kreatív énünket. Nagyon élveztem a fotózást. Hamarosan még több képet láthattok oldalamon. Fotókat Boldog József készítette.

Comments are closed.